La història de la Mariona

De vegades les casualitats donen forma a les experiències de la nostra vida. Aquestes, es succeeixen com quan coneixem per atzar la nostra parella un dia qualsevol quan coincidim dos grups d’amics, o quan creuem per primer cop les nostres mirades un matí mentre fem cua per comprar el pa… Així doncs, la casualitat per Can Ribas va ser la de topar-se amb la Mariona. No creiem que li acabem demanant matrimoni, però gairebé. Perquè la història que ens uneix amb ella té ben poc a envejar a la d’una bonica aliança de per vida.

Tot va començar un dia de fira a la preciosa població empordanesa de Pals. Era una jornada d’estiu amb un sol espectacular que il·luminava una caravana de color rosa decorada d’una forma tan divertida i interessant com el que oferia: uns creps deliciosos! Darrere d’aquesta caravana s’hi trobava la Mariona. Ens va caldre ben poca estona per saber que a Can Ribas hi calia “La caravana de la Marione”, perquè oferir als nostres casaments aquells sabors i bon gust s’havia convertit en la nostra petita obsessió. La relació va començar a poc a poc, tal com comencen les bones relacions, fins que el lligam es va convertir en habitual en les festes celebrades a casa nostra.

The Hipster Bus

Ara, aquella caravana s’ha convertit també en “The hipster bus”. La proposta és oferir un nou servei als nuvis amb un vehicle diferent, la mítica Volkswagen del 67, una caravana que desprèn bon rotllo per les quatre rodes. 

És per això que a Can Ribas volem que les nostres casualitats es converteixin en les vostres il·lusions. Amb “The hipster bus” podreu fer que el somni del dia més especial de la vostra vida comenci fins i tot abans del “sí, vull”.