Història d'una vespa amb sidecar

L'altre dia, la Núria (Núria i Ignasi, 16-6-2013) es van casar a Can Ribas i van aparèixer sobre aquesta vespa que, a banda de ser preciosa, té una llarga història al darrera. Havia estat de la familia de la Núria i la van "recuperar" pel casament. Va ser molt emotiu poder tenir la moto a l'aperitiu, al costat d'una foto de la Núria amb els seus germans, tots al costat de la mateixa moto però uns quants anys abans. El bo del cas és que aquesta maravella ja havia estat a Can Ribas... un bon amic de la casa, en Miqui Puig, li havia aconseguit a la Mireia Mallol (Mireia i Xavier, 11-7-2009) també per entrar a la cerimònia.

Tot està connectat. Aquell dia vàrem  proposar a en Miqui que fos el dj "convidat" del casament del Genís i la Laia (1-9-2011). En Genís es un gran amic de la familia (de fet va treballar a Can Ribas fa una colla d'anys, junt amb en Roger Saperas, a qui vam "recuperar" ara fa uns dies al casament de l' Helena (Helena i Àngel, 7-7-2013), que a la vegada, havia vingut ja a Can Ribas com a "nena" de colònies,  i  havia tingut com a  monitor a en Genís!

En Genís i la Laia es van casar  poc abans de marxar a viure a la China. Ara és la seva germana, la Cristina, qui es casarà a l'octubre també a Can Ribas, poc desprès d'anar a viure al Bruguer de dalt, la finca veïna de Can Ribas i on pensen acabar la festa del casament...

Tot això pensavem l'altre dia mentre veiem arribar a la Núria a la cerimònia del seu casament en aquesta vespa que conduïa en Pere, el seu pare, com havia fet força anys abans, per portar a la Núria a la platja.